Céginfo

Dizájner és funkcionális bútorok a modern otthonokba, irodákba és cégekhez!

NORDFORM DESIGN egy Magyar márka, amely fotelek, ülőkék, bárszékek és székek gyártására specializálódik. A mi márkánk 10 éve alakult. Cégünk székhelye Strzelce Opolskieban található, de az általunk kínált termékeket egész Magyarország és Európa területére szállítjuk a vevőinkhez. A NORDFORM DESIGN közismert márka Magyarországon és Európában, termékeink számos európai országba jutnak el

A Vevőinknek óriási termék választékot nyújtunk magas minőségben és kedvező áron, a kínálatot pedig folyamatosan bővítjük az Önök szükségleteinek és elvárásainak megfelelően. Kérjük ismerkedjen meg a választékunkkal, valamint lépjen az ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba telefonon vagy emailen keresztül.

A NORDFORM DESIGN ajánlatában szereplő bútorok a legjobb anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot és esztétikus kinézetet biztosítanak. A mi termékeinket az egyedi dizájn, a funkcionalitás és a termékek személyre szabása különbözteti meg más cégek termékeitől. Figyelemre méltóak a klasszikus mintázat inspirálta modern foteleink. A stílusok összefonódása lehetővé teszi, hogy minden termék különleges kinézetű, és átlagon felüli kényelmet biztosít a felhasználóinak. Az általunk kínált különféle típusú fotelek és ülőalkalmatosságok biztosan megtetszenek azon vásárlóknak, akik a stílus, elegancia és komfort ötvözését keresik.

VÁLASZD AZT A BÚTORT, MELLYEL KITŰNHETSZ A TÖMEGBŐL!

Email címünk: info@nordform.hu

A Központunk telefonszáma:
tel.: +36309198258

Szerviz & visszaküldési cím: 9012 Győr  Koronczói út 01628/9 hrsz. Nordform Paxy

Afa 30529610-2-51

Fel
x

Az Önök által a mi www.nordform.hu webáruházunkban rendelt áruk a Magyar Posta Zrt. futárszolgálattal kerülnek mindennap kiszállításra.

Kiszállítási határidő: 5-8 napon belül

Magyarország területén történő kiszállítás esetén a csomagot a Magyar Posta Zrt. futárszolgálat szállítja ki.

A kiszállítás általában 08.00 és 18.00 óra között történik munkanapokon.