Szállítási módok

Az Önök által a mi www.nordform.hu webáruházunkban rendelt áruk a Magyar Posta Zrt. futárszolgálattal kerülnek mindennap kiszállításra.

Kiszállítási határidő: 4-8 napon belül

Magyarország területén történő kiszállítás esetén a csomagot a Magyar Posta Zrt. futárszolgálat szállítja ki.

A kiszállítás általában 08.00 és 18.00 óra között történik munkanapokon.

Kérjük szíveskedjenek megadni a címet, amely alatt a csomag átvételre jogosult személy tartózkodik.

ELÁLLÁSI JOG

A Fogyasztóvédelmi Törvény 27. bekezdése szerint a vásárlónak joga van az elálláshoz online értékesítés esetén, indokolás és a költségek viselése nélkül, kivéve a Fogyasztóvédelmi Törvény 33. és 34. bekezdésében felsorolt költségek esetében.

Online értékesítésnél történő elállás a termék kiadásától számított 14 napon belül lehetséges, a határidő betartásához elegendő a lejárat előtt megküldeni a nyilatkozatot.

Az elállásról szóló nyilatkozatot a Vevő a széleskörben elérhető nyomtatványok bármelyikén, illetve bármilyen más formában megteheti, amely megfelel a Fogyasztóvédelmi Törvénynek. A nyomtatvány legjobb, hogyha a visszaküldött áru csomagjához van téve. Abban az esetben, ha nincs hozzátéve a csomaghoz, a nyomtatványt el kell küldeni eredeti példányban postán vagy futárszolgálattal. A nyomtatványhoz kérjük csatolja a vásárlást igazoló okmányt ( nyugta, számla vagy a számla fénymásolata).

Az Eladó a Vevőnek visszaigazolja emailben ( a vásárláskor megadott vagy a nyilatkozaton megadott másik email címre) az eredeti elállási nyilatkozat átvátelét.

A vásárlástól való elállás esetén a vásárlási szerződés semmisnek minősül.

A Vásárlónak kötelessége azonnali hatállyal visszatéríteni az árut az Eladónak legkésőbb 14 napon belül, attól a naptól számítva, amikor elállt a szerződéstől. A határidő betartásához elegendő az árut a lejárat előtt visszaküldeni.

A Vásárló visszaküldi a szerződésben szereplő termékeket, amelyektől a saját költségére és felelősségére állt el.

Bankszámla

12600016-12463314-75946757

Nordform.hu paxy
Koronczói út 01628/9 hrsz.
9012 Győr

Fel
x

Az Önök által a mi www.nordform.hu webáruházunkban rendelt áruk a Magyar Posta Zrt. futárszolgálattal kerülnek mindennap kiszállításra.

Kiszállítási határidő: 5-8 napon belül

Magyarország területén történő kiszállítás esetén a csomagot a Magyar Posta Zrt. futárszolgálat szállítja ki.

A kiszállítás általában 08.00 és 18.00 óra között történik munkanapokon.